NOBTRA Congres 2020 & De Magische en Dienende Plek van de Trainer


Het jaarlijkse NOBTRA congres vindt dit jaar online plaats. De NOBTRA organiseert een levendige en afwisselende dag met korte en langere presentaties voor trainers in alle soorten en maten. Ook worden de kandidaten voor de titel Trainer van het Jaar 2020-21 geïnterviewd.
Silvia Blankestijn geeft op het NOBTRA congres 2020 een workshop vanuit Systemisch werken, gericht op de magische en dienende plek van de trainer.

Workshop NOBTRA Congres ‘De Magische en Dienende Plek van de Trainer’

In deze workshop krijg je inzicht in je magische en dienende plek als trainer, en hoe deze zich verhoudt tot de plek die je wordt aangeboden door opdrachtgevers. Hiermee kun je je impact als trainer flink vergroten.
Silvia zal je meenemen in het Systemische werken van Hellinger, en je uitnodigen tot zelfonderzoek. Daarvoor krijg je tijdens de workshop korte systemische reflectieopdrachten.

Vanuit het systemisch werken is je magische plek als trainer de plek die je gewend bent om in te nemen vanuit je gezin van herkomst. Je hebt hier prachtige kwaliteiten ontwikkeld, en krijgt er je opgaven bij cadeau. Je dienende plek is waar je je deelnemers en opdrachtgever maximaal begeleidt bij het realiseren van hun leerdoelen in de werkpraktijk van de organisatie.

De systemische inzichten over de plek die jij inneemt als trainer zullen we bekijken in het licht van wat de huidige ‘Corona-tijd’ van je vraagt. Welk antwoord heb jij inmiddels als trainer gegeven op de uitdagingen van deze tijd, en waar ben jij loyaal aan?
Wat is systemisch jouw dienende plek als trainer in ons grote collectieve systeem in tijden van COVID-19?

De workshop van Silvia Blankestijn op het NOBTRA congres 2020 vindt plaats op 30 oktober 2020 om 14.00 uur. Het volledige programma van het NOBTRA congres 2020 vind je op de NOBTRA site.

Je kunt je hier aanmelden voor het NOBTRA congres 2020.

Post HBO Opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid

Leer het trainersvak!

NOBTRA erkende opleiding waarin je de kneepjes van het trainersvak leert en je persoonlijke impact als trainer vergroot.

Meer info Trainer Opleiding

Post HBO Opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid

 

Plaats en data
online30 oktober 2020